Κορακακη Σκοποβολη - Η ελληνική αποστολή - 6η στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018 ... : Η άννα κορακάκη δεν καταλαβαίνει από γιορτές και συνεχίζει να τιμά την ελλάδα, κατακτώντας μετάλλια.. Η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. • συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη. Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή. Αθλητικές ειδήσεις για την σκοποβολή στο sport24. Η σκοπεύτρια άννα κορακάκη, χάρισε στην ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στους φετινούς ολυμπιακούς αγώνες στο ρίο.

Η άννα κορακάκη συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών 10μ, ενώ είναι έκτη στο πιστόλι σπορ από 25 μέτρα. Οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής ήταν δυο και πιο συγκεκριμένα. Μείνετε ενημερωμένοι για όλη την αθλητική δράση στην σκοποβολή από τις διοργανώσεις στην ελλάδα & τον κόσμο. Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Με την άννα κορακάκη και τον λευτέρη πετρούνια να μπαίνουν πρώτοι στο ολυμπιακό στάδιο του τόκιο, ξεκίνησε η καθιερωμένη παρέλαση αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων.

Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας - Άννα Κορακάκη χρυσό ...
Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας - Άννα Κορακάκη χρυσό ... from www.aiginionews.gr
Λυπηρό ότι μπήκαμε σε ένα άδειο στάδιο χωρίς θεατές, αλλά είναι για το καλό μας. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης στην σκοποβολή δήλωσε πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή.«είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω. Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή. Για την εμπειρία να μπει ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής κατά την τελετή έναρξης των 32ων ολυμπιακών αγώνων μίλησε η άννα κορακάκη. 42 208 просмотров • 11 окт. Η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. Η χρυσή ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ελλάδα στους ολυμπιακούς του ριο! Έβδομη στο ευρωπαϊκό η κορακάκη.

Ακόμη μια επιτυχία σημείωσε η άννα κορακάκη, αυτή τη φορά στην πουτιάν της κίνας.

Μοιραστείτε το share to facebook. Η άννα κορακάκη είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό της συναθλήτριάς της, μπομπάνα βελίτσκοβιτς. Για την εμπειρία να μπει ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής κατά την τελετή έναρξης των 32ων ολυμπιακών αγώνων μίλησε η άννα κορακάκη. Η άννα κορακάκη όχι μόνο δεν ξεκουράζεται ούτε το… πάσχα, αλλά συνεχίζει να φέρνει μετάλλια στην ελλάδα, κάνοντάς μας υπερήφανους. Χρυσό μετάλλιο για την κορακάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του μινσκ. Η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. Η σκοπεύτρια άννα κορακάκη, χάρισε στην ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στους φετινούς ολυμπιακούς αγώνες στο ρίο. Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης στην σκοποβολή δήλωσε πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή.«είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω. Η άννα κορακάκη δεν καταλαβαίνει από γιορτές και συνεχίζει να τιμά την ελλάδα, κατακτώντας μετάλλια. Η άννα κορακάκη θα μεταβεί γκιόρ της ουγγαρίας όπου θα αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής από τα 10μ. Η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας πως είναι μοναδικό το συναίσθημα αλλά αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε. Έβδομη στο ευρωπαϊκό η κορακάκη.

Λυπηρό ότι μπήκαμε σε ένα άδειο στάδιο χωρίς θεατές, αλλά είναι για το καλό μας. Η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. Μοναδικό χαρακτήρισε το συναίσθημα του να παρελαύνεις ως σημαιοφόρος στους ολυμπιακούς αγώνες η άννα κορακάκη. Η άννα κορακάκη συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών 10μ, ενώ είναι έκτη στο πιστόλι σπορ από 25 μέτρα. Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε η άννα κορακάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Για μετάλλιο η Κορακάκη | athlitiko
Για μετάλλιο η Κορακάκη | athlitiko from athlitiko.gr
Η ελληνίδα ολυμπιονίκης της σκοποβολής μετείχε στον τελικό του world cup finals και πήρε την 2η θέση στο. Οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής ήταν δυο και πιο συγκεκριμένα. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης στην σκοποβολή δήλωσε πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή.«είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω. Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Η σκοπεύτρια άννα κορακάκη, χάρισε στην ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στους φετινούς ολυμπιακούς αγώνες στο ρίο. Έβδομη στο ευρωπαϊκό η κορακάκη. Μοναδικό χαρακτήρισε το συναίσθημα του να παρελαύνεις ως σημαιοφόρος στους ολυμπιακούς αγώνες η άννα κορακάκη. Η άννα κορακάκη θα μεταβεί γκιόρ της ουγγαρίας όπου θα αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής από τα 10μ.

Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή.

Η χρυσή ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ελλάδα στους ολυμπιακούς του ριο! Χάλκινη στη σκοποβολή η κορακάκη. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης στην σκοποβολή δήλωσε πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή.«είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω. Η σκοποβολή έφερε το α' μετάλλιό μας στου χχχι ολυμπιακούς του ρίο. Μετά τα δύο μετάλλια, έτσι, στους ολυμπιακούς αγώνες του. Έβδομη στο ευρωπαϊκό η κορακάκη. 42 208 просмотров • 11 окт. Η άννα κορακάκη συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών 10μ, ενώ είναι έκτη στο πιστόλι σπορ από 25 μέτρα. Ακόμη μια επιτυχία σημείωσε η άννα κορακάκη, αυτή τη φορά στην πουτιάν της κίνας. Η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. Πρώτη λαμπαδηδρόμος η κορακάκη για τους ολυμπιακούς τόκιο 2020. • συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη. Η άννα κορακάκη είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό της συναθλήτριάς της, μπομπάνα βελίτσκοβιτς.

Η άννα κορακάκη συμπλήρωσε ένα χρόνο χωρίς αγωνιστική δράση, όπως ενημέρωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Λυπηρό ότι μπήκαμε σε ένα άδειο στάδιο χωρίς θεατές, αλλά είναι για το καλό μας. Η άννα κορακάκη όχι μόνο δεν ξεκουράζεται ούτε το… πάσχα, αλλά συνεχίζει να φέρνει μετάλλια στην ελλάδα, κάνοντάς μας υπερήφανους. Η χρυσή ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ελλάδα στους ολυμπιακούς του ριο! Η άννα κορακάκη είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό της συναθλήτριάς της, μπομπάνα βελίτσκοβιτς.

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ… ΠΕΘΑΙΝΕΙ! ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΜΑ… ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ...
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ… ΠΕΘΑΙΝΕΙ! ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΜΑ… ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ... from 143361-414637-raikfcquaxqncofqfm.stackpathdns.com
Η άννα κορακάκη όχι μόνο δεν ξεκουράζεται ούτε το… πάσχα, αλλά συνεχίζει να φέρνει μετάλλια στην ελλάδα, κάνοντάς μας υπερήφανους. Λυπηρό ότι μπήκαμε σε ένα άδειο στάδιο χωρίς θεατές, αλλά είναι για το καλό μας. Μετά τα δύο μετάλλια, έτσι, στους ολυμπιακούς αγώνες του. Μοιραστείτε το share to facebook. Μοναδικό χαρακτήρισε το συναίσθημα του να παρελαύνεις ως σημαιοφόρος στους ολυμπιακούς αγώνες η άννα κορακάκη. Η άννα κορακάκη είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό της συναθλήτριάς της, μπομπάνα βελίτσκοβιτς. Η άννα κορακάκη συμπλήρωσε ένα χρόνο χωρίς αγωνιστική δράση, όπως ενημέρωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε η άννα κορακάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής ήταν δυο και πιο συγκεκριμένα.

Η άννα κορακάκη συμπλήρωσε ένα χρόνο χωρίς αγωνιστική δράση, όπως ενημέρωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πρώτη λαμπαδηδρόμος η κορακάκη για τους ολυμπιακούς τόκιο 2020. Μοναδικό χαρακτήρισε το συναίσθημα του να παρελαύνεις ως σημαιοφόρος στους ολυμπιακούς αγώνες η άννα κορακάκη. Χρυσό μετάλλιο για την κορακάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του μινσκ. Ακόμη μια επιτυχία σημείωσε η άννα κορακάκη, αυτή τη φορά στην πουτιάν της κίνας. Η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας πως είναι μοναδικό το συναίσθημα αλλά αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε. Μείνετε ενημερωμένοι για όλη την αθλητική δράση στην σκοποβολή από τις διοργανώσεις στην ελλάδα & τον κόσμο. Η άννα κορακάκη είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό της συναθλήτριάς της, μπομπάνα βελίτσκοβιτς. Η άννα κορακάκη αναφέρθηκε στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων και στο γεγονός πως η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας. Η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. Οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής ήταν δυο και πιο συγκεκριμένα. Μετά τα δύο μετάλλια, έτσι, στους ολυμπιακούς αγώνες του. Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή.

Με την άννα κορακάκη και τον λευτέρη πετρούνια να μπαίνουν πρώτοι στο ολυμπιακό στάδιο του τόκιο, ξεκίνησε η καθιερωμένη παρέλαση αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων κορακακη. Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο.